Asukoht

Järvekella elamurajoon asub Ülemiste järve läheduses, vaid 10 minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Ridaelamud asuvad Rae vallas, Käokella teel.

Järvekella elamurajoonil on logistiliselt suurepärane asukoht Järvekülas Rae vallas. Järveküla asub Harju maakonnas, Rae vallas, pakkudes rahulikku ja looduslähedast elukeskkonda. Piirkond on kiiresti arenev ja ideaalne neile, kes soovivad elada Tallinna lähedal, kuid samas nautida vaikust ja rohelust. Läheduses asub koole, lasteaedu, spordikeskusi ja poode, mis teevad elamise siin eriti mugavaks, samuti on hea ühendus Tallinna kesklinnaga.

See on suurepärane koht perele, pakkudes turvalist ja sõbralikku elukeskkonda, kus on rohkelt võimalusi aktiivseks eluviisiks ja vaba aja veetmiseks looduses.

Linnakärast eemal asuv looduslik kinnistu annab võimaluse rahus päikesepaistet nautida ja linnulaulu kuulata, olles samas vaid minutite kaugusel Tallinna linnaelust. Järvekella elamurajoonil on mugav ja kiire transpordiühendus Tallinna linnaga Vana-Tartu mnt, Tartu mnt ja uue Ülemiste liiklussõlme kaudu.

Järvekella elamurajoon ideaalne kodu neile, kes hindavad rahu, turvalisust ja mugavust.

Järvekella elamurajooni asukoht

Küsi lisainfot

    Müügiinfo

    Aivar Villemson

    AIVAR VILLEMSON
    Telefon: 503 3902
    E-post: aivar.villemson@laam.ee

    LAAM Kinnisvara OÜ